weboldal készítés, karbantartás, kezelés, seot, webdesign

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítés: Vállaljuk modern, látványos, mobil barát weboldalak készítését, meglévő weboldala korszerűsítését, átalakítását. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Tekintsék meg eddig munkáinkat, illetve azokat, amiken éppen dolgozunk

Milyen egy jó weboldal?

Gyors, mobil telefokon és laptokon, asztali gépeken is jól olvasható. Látványos, érdekes, tele van olyan tartalmakkal, amiket szívesen böngésznek a látogatók. Könnyen megtalálható mind a google keresőjében, mind a szociális médiákon (pl. facebook, Google+) keresztül.

Összegezve: Sokan látogatják, ezáltal segítve vállalkozása, szervezete céljai elérését.

Milyen a rossz weboldal?

Senki nem nézi meg, csak úgy van, mert “kell”.  Korszerűtlen, a telefonok kijelzőjén használhatatlan. A keresőkben, szociális médiákban sincsen jelen, a rajta lévő tartalmak idejét múltak, nem figyelemfelkeltőek.

Összegezve: Olyan, mint egy ronda és koszos kirakat, amire nem fordítanak gondot. Rossz reklám, nem segíti Önt a céljai elérésében.

Mi szükséges ahhoz, hogy rossz weboldala legyen?

Elsősorban az érdektelenség, az hogy senki ne foglalkozzon vele. Másodsorban az, hogy ne a megfelelő szakembert bízza meg vele, esetleg valaki olyat kérjen meg a kezelésére, aki nem ért hozzá.

Mi szükséges ahhoz, hogy jó weboldala legyen?

A legfontosabb az elhatározás. Ha ez megvan, keresnie kell egy jó szakembergárdát, akik meg tudják valósítani az elképzeléseit, esetleg tanácsaikkal hozzájárulhatnak a megfelelő döntések meghozatalában. Természetesen ahhoz hogy valóban jó és hatásos weboldala legyen rengeteg munkára van szükség, amit akár Ön is elvégezhet, ha van rá ideje és energiája, hogy a legmodernebb technológiákkal is megismerkedjen. Ha mindez nem áll a rendelkezésére, jobb, ha egy profi csapatot kér fel a feladat elvégzésére.

EDDIGI MUNKÁINK

Weboldal készítés referenciáink. Az általunk készített weboldalak mindegyike reszponzív, mobilbarát. Megfelelnek a 2016-ban uralkodó webdesign trendeknek. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően az elhelyezett tartalmak látványos megjelenítése nem ment a sebesség rovására, így mind a felhasználói élmény, mind a különböző keresőkben való megjelenés optimális.